Velegnet til folk på cykel og med hang til fri natur og åbne landskaber

                             

Privat feriehus

Huset:

Ferieboligen består af halvdelen af et dobbelthus (I har det hele for jer selv) og indeholder: Entré, køkken-alrum med brændekomfur, loft til kip og med spiseplads til 6-8 personer, trappe til repos og værelse med 2 sovepladser, stue med brænde­ovn, lille kammer med 2 sovepladser på sovesofa og TV, udestue med spise­plads og lille opholdsgruppe, mellemgang med vaskemaskine, badeværelse med brus, soveværelse med dobbeltseng. Der vil være mulighed for en ekstra barneseng.

Det er der: Dyner og puder til 6 personer. Alt i service og køkkengrej, ovn, mikroovn, opvaskemaskine.

Det skal I selv medbringe: Sengelinned og håndklæder og viskestykker

Omgivelserne:Udhus med 2 voksen cykler og en barnecykel. Have med græsplæne og lækrog, en lille vestvendt del­vist overdækket terrasse med havemøbler, bålplads. Køkkenhave, med adgang til at grave kartofler og andet godt op.  Der er 5 ha. jord til huset og grunden ligger lige ned til stranden. Det er en lavvandet soppestrand god til børn men ikke egnet til badning. Marker med får og måske heste.

Ca. 2 ½ km. til fin sand-badestrand og Østerby Havn med købmand, fiskehandel, cafeer mv.

På Læsø er der: Super badevand og strande til enhver vindretning, store fredede områder, klitter, hede og plantager, et fantastisk fugleliv, spændende flora, frisk luft og fredeligt, adgang til frisk fisk. Gratis bus. På Læsø er der ikke: Forlystelsesparker, Tivoli, neonlys, go-cart-baner, paint-ball og den slags. Se mere på: www.laesoe.dk

Kontakt: Ring til Kirsten Pihler på 29604535. Eller send en mail: kirstenpihler@gmail.com

 

Gårdsplads med vestvendt solkrog.

Stuen

Køkken med spisepladsen

Udestuen

Soveværelse

Værelse på 1. sal

 Køkken i aftenbelysning (før opvaskemaskinen blev installereret)

Julen 2008